24 Aug
24Aug

Med Steffen Thoresen tilbake i Lørenskog-drakt ble det en neglebiter av en avslutning på treningskampen mot Stjernen.

Kampen startet litt som forventet, Stjernen gikk ut i et enormt tempo og vi hang for det meste etter. Det tok hele 1 minutt før vi havnet i undertall, etter en duell langs vantet endte Christian Blomqvist og Filip Gunnarson opp i "slåsskamp" begge ble sendt i utvisningsboksen, og Blomqvist fikk 2+2 for roughing og usportslig opptreden. Stjernen klarer ikke putte kampens første i overtallet, men Austin Cangelosi sender Haugum ut på tur og setter kampens første etter drøye 7 minutter.

Selv med 13 nye skudd klarer ikke gutta fra Østfold å overliste vår sisteskanse, og perioden ender 1-0 til Stjernen.

STARTEN PÅ VEIEN DIT VI SKAL

2 minutter og 40 sekunder inn i 2. periode sender Steffen Thoresen en krempasning frem til Nicolai Eliesen som på elegant vis setter hole-in-one på Stjernen-keeper Martin Rambøl.

"Tenkte først at jeg måtte se til siden om jeg hadde en motspiller tett på meg, så roer jeg litt ned og det er jo alltid ledig mellom beina"

"Vi kommer litt sent i gang, litt desorientert og ligger alltid på etterskudd. Men vi tar oss opp i andre periode, drar det nesten inn selvom det ble sudden og straffer. Bra jobba av alle gutta, alle sammen gir bra energi og totalt sett en god kamp" avslutter Eliesen

Nøyaktig 13 minutter senere drar Stjernen på seg en utvisning som senere viser seg å være kostbar. Med 37 sekunder igjen av utvisningen setter Kristoffer Pihlqvist fart fremover som overlater pucken til Thoresen før Fayen-Vestavik mottar pucken og setter opp Pihlqvist alene keeper. Vår kaptein gjør ingen feil og setter pucken iskaldt bak Rambøl.

På tampen av Stjernen sin siste utvisning i 2. periode fyrer Espen Kleppe Hermanrud av gårde en rakett som treffer stolpen, dette blir noen av det siste vi skaper før vi går til pause på stillingen 2-1 med skuddstatistikk 10-9.

DRAMATISK AVSLUTNING

I 3. periode starter vi også meget bra, men det er Stjernen som skryte på seg de største sjansene. 8 minutter og 31 sekunder ut i periode fyrer Cangelosi av et skudd fra blå som på lekkert vis styres inn av Dominic Cormier og med det er lagene like langt etter 49 minutter spilt. Flere mål blir det ikke i ordinær tid, og kampen ender 2-2 etter 60 minutter. Vi åpner sudden i det defensive hjørnet, men Haugum står støtt i målet og slipper ikke inn. Det gjør heller ikke Rambøl og straffer må til for å finne frem til vinneren.

Haugum må seg seg slått på første straffen til Stjernen, før Kristoffer Pihlqvist ikke klarer å overliste Rambøl. Stjernens andre straffer redder Haugum enkelt før Christian Blomqvist limer sin straffe oppi venstre hjørnet forbi Rambøl.

Etter det scorer Stjernen, Fayen-Vestavik setter ikke sin straffe og det gjør heller ikke Stjernen sin nummer 71 Håkon Stormli. Vegard faret er neste mann ut og gjør som Eliesen, putter en hole-in-one på Rambøl.

Dominic Cormier setter sin straffe på lekkert vis, og Steffen Thoresen tar den avgjørende straffen. Thoresen klarer ikke å overliste Rambøl, og Stjernen stikker av med seieren for denne gang.

- VI FÅR SE I MORGEN

Etter kampen er Steffen Thoresen hemmelighetsfull om livet videre.

"Det er jo et spørsmål om livet utenfor hockeyen også. Alt skal kombineres med familie, jobb og hockey. Kroppen føles bra etter kampen og det var veldig gøy å spille for Lørenskog igjen, men jeg skal roe meg ned litt nå etter kamp også får vi se i morgen"

"Det er gøy å spille med de som er litt yngre, sultne gutter som ønsker å vise seg frem er alltid morro. De har noe veldig bra på gang her, men som sagt så ser vi ann i morgen" Avslutter Steffen Thoresen